Tuesday, September 26, 2023
edukimi-financiar-ne-kosove:-ketu-dhe-tani

Edukimi financiar në Kosovë: Këtu dhe tani

0
Kohët e pasigurta krijojnë sfida, por edhe mundësi. COVID-19 ka rritur pasiguritë për të rinjtë tanë të Kosovës. Na mbetet ne të sigurojmë që...