Wednesday, December 7, 2022
“presidentja-osmani-te-ndihmoje-ne-arritjen-e-konsensusit-politik-per-dialogun”

“Presidentja Osmani të ndihmojë në arritjen e konsensusit politik për dialogun”

0
Në një intervistë për EO, Prenkaj tha se nuk pret që dialogu me Serbinë të shndërrohet në “mollë sherri” ndërmjet Presidencës dhe Qeverisë. “Mendoj që...