Saturday, September 30, 2023
edhe-ne-pandemi-eksportojne-prodhimet-e-tyre

Edhe në pandemi eksportojnë prodhimet e tyre

0
Pos kesaj e kanë rritur numrin e të punësuarve Kohët e fundit sa herë trajtuam ekonominë në rrethana pandemie mbizotëroi elementi i pasojave evidente. Por,...
gjendja-e-biznesit-ne-tremujorin-e-katert-te-vitit-te-kaluar-e-pakenaqshme

Gjendja e biznesit në tremujorin e katërt të vitit të kaluar...

0
  Gjendja e biznesit në Tremujorin e katërt 2020 është e pakënaqshme, përkatësisht rreth 45 përqind e bizneseve kanë vlerësuar së kanë një gjendje jo...
pas-12-ditesh,-rihapen-shkollat,-gastronomia-dhe-qendrat-tregtare

Pas 12 ditësh, rihapen shkollat, gastronomia dhe qendrat tregtare

0
  Pas 12 ditësh, sot do të rihapen shkollat, gastronomia dhe qendrat tregtare në Kosovë. Qeveria në mbledhjen e së dielës vendosi që t’i zbusë...