Learta ndan imazhin më të mirë me familjen

190
learta-ndan-imazhin-me-te-mire-me-familjen

Learta Jakupi në shumë aspekte kalon në lajm.

Ajo për të qenë e afërt me publikun, nuk ndalet me poza të ndryshme duke shkëlqyer në çdo kohë.

Në një imazh të fundit, bashkë me Kushtrimin dhe fëmijët Learta shfaq lumturinë që kanë mes veti.

Si gjithmonë, nga ndjekësit ka pranuar komente të shumta nga personat që e rrethojnë.

The post Learta ndan imazhin më të mirë me familjen appeared first on Gazeta Press.