Dita e parë të grevës, kjo është agjenda e grevistëve

57
dita-e-pare-te-greves,-kjo-eshte-agjenda-e-grevisteve

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës ( SBAShK ) bashkë me Bashkimin e Sindikatave te Pavarura te Kosovës ( ( BSPK ) do të nisin ditën e parë të grevës.

E është publikuar agjenda e ditës së parë të grevistëve.

Së pari do të vizitojnë Shkollën e Mesme Teknike “28 Nëntori”, në Prishtinë, nga ora 09:30.

Pastaj nga ora 10:10, Këshilli Qendror Grevist i SBAShK-ut, shoqëruar nga Këshilli Qendror Grevist i BSPK-së vizitojnë çerdhen “Lulevera” në Prishtinë.

E më pas nga ora 11:00 do të vizitojnë Shkollën Fillore “Naim Frasheri” në Prishtinë.