Përmbytjet në Pakistan, reagon Kurti

87
permbytjet-ne-pakistan,-reagon-kurti

Pakistani është duke u përballur me përmbytje të mëdha.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Kosova dhe populli i saj janë duke u lutur për popullin e Pakistanit, pas përmbytjeve të mëdha që janë duke ndodhur atje.

“Teksa reshjet e musonit vazhdojnë në Pakistan, ne po e marrim me pikëllim të madh lajmin e përmbytjeve
shkatërruese”.

“Qeveria e Republikës së Kosovës dhe populli ynë po luten për popullin e Pakistanit, duke u përballur me fatkeqësinë e tyre më të rëndë natyrore në dekada”, ka shkruar Kurti.