Ministria e Shëndetësisë rekomandon dozën përforcuese kundër koronavirus

99
ministria-e-shendetesise-rekomandon-dozen-perforcuese-kunder-koronavirus

MSh rekomandon dozën përforcuese kundër COVID-19.

Ministria e Shëndetësisë ka thënë se vaksinat kundër COVID-19 u ofrojnë fëmijëve dhe kategorive të tjera të popullatës mbrojtjen më të mirë kundër formave të rënda të sëmundjes.

MSH rekomandon qytetarët që të vazhdojnë të vaksinohen kundër COVID-19 me dozën e radhës, njofton Klan Kosova.

“Doza përforcuese ndërkaq, ju ndihmon në rindërtimin e imunitetit të dobësuar që ndodh me kalimin e kohës pa vaksinimit paraprak”.

“Përmes vaksinimit janë shpëtuar shumë jetë dhe spitalet tona kanë përballuar më lehtë fluksin e pacientëve me COVID-19”.