Reduktimet e rrymës, shumë biznese rrezikojnë të mbyllen e të reduktojnë numrin e punëtorëve                                                                                     

136
reduktimet-e-rrymes,-shume-biznese-rrezikojne-te-mbyllen-e-te-reduktojne-numrin-e-punetoreve-                                                                                    

Bizneset vendëse këto ditë po përballen me probleme si pasojë e reduktimeve të rrymës. Si rrjedhojë, reduktimet e energjisë elektrike dhe sidomos shtrenjtimi i saj rrezikojnë mbylljen e shumë bizneseve./21Media

(Përgatiti: Aurela Elshani, kamera: Orhan Bykykbashi)

The post Reduktimet e rrymës, shumë biznese rrezikojnë të mbyllen e të reduktojnë numrin e punëtorëve                                                                                      appeared first on Gazeta Press.