“Iku dhe nuk u kthye më”, Blero tregon arsyen e ndarjes nga Afrona?

217
“iku-dhe-nuk-u-kthye-me”,-blero-tregon-arsyen-e-ndarjes-nga-afrona?

Ndonjëherë nuk duhen fjalë për të konfirmuar diçka!

Kjo shpjegon më së miri rastin e Afrona Dikës dhe Blero Muharremit të cilët ndonëse kanë zgjedhur mos të flasin publikisht, prej kohësh nuk janë me njëri-tjetrin.

Këtë e kanë vërtetuar më së miri “thumbat” e here pas hershëm në profilet sociale të secilit.

Së fundmi Blero ka përdorur profesionin e tij, muzikën për të folur mbi këtë ngjarje.

Këngëtari sapo ka publikuar këngën e re e cila edhe pse titullohet “Amore” (Dashuri), në fakt flet për një dashuri të lënë në mes dhe shkak për këtë është tradhtia.

Një dashuri e lënë në mes na tingëllon e dëgjuar, por të ketë qenë tradhëtia shkaku i ndarjes së Bleros me Afronën?!

“Iku nuk u kthye më.

E mori era e tradhtisë, ajo më nuk kthehet.

I dha vulën vetmisë.

Iku ma mori gjysmën time më të mirë, ajo më nuk kthehet është simbol i tradhtisë, ” këndon Blero në një pjesë të tekstit.

Degjo kengen:

The post “Iku dhe nuk u kthye më”, Blero tregon arsyen e ndarjes nga Afrona? appeared first on Gazeta Press.