Për katër ditë 76 persona u bënë për Emergjencë si pasojë e aksidenteve në trafik

246
per-kater-dite-76-persona-u-bene-per-emergjence-si-pasoje-e-aksidenteve-ne-trafik

Për 4 ditë, në Klinikën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës janë trajtuar 1 mijë e 251 persona.

Si pasojë e lëndimeve të marra në komunikacion, 76 persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore, njofton SHSKUK.

“Nga ta, 321 qytetarë kanë marrë ndihmë mjekësore në Dhomën e Reanimimit ( Dhoma e Kujdesit të Avancuar Emergjent). Janë regjistruar edhe 188 raste kirurgjike, 346 raste internistike dhe 290 raste ortopedike”, thuhet në njoftim.