Pas kërcënimit për bombë, forca të shtuara arrijnë te shkolla “Xhevdet Doda”

32
pas-kercenimit-per-bombe,-forca-te-shtuara-arrijne-te-shkolla-“xhevdet-doda”

Forca të shtuara Policisë së Kosovës kanë arritur të Shkolla “Xhevdet Doda”, atje ku është bërë një kërcënim për një mjet shpërthyes.

Drejtuesit e kësaj shkolle e kanë marrë kërcënimin përmes postës elektronike.

Rastin e ka konfirmuar zëdhënësja e Policisë së Kosovës për Rajonin e Prishtinës, Florie Ahmeti.

“Sot rreth orës 11:00 është pranuar informata për dyshimet që ndërlidhen me një shpërthim të mundshëm në shkollën “Xhevdet Doda” në Prishtinë. Informacionet e para flasin se kanosja e dyshimtë ka ardhur përmes postës elektronike. Policia menjëherë ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka nisur ndërmarrjen e veprimeve operative të nevojshme për të menaxhuar me situatën në atë zonë. Ndërkohë që në një perimetër të caktuar policia ka evakuar nxënësit dhe personelin e shkollës, specialist të policisë po trajtojnë dhe verifikojnë informatën”, ka thënë Ahmeti.