Punëtorët privat kërkojnë shpërndarjen e 100 eurove nga Qeveria

31
punetoret-privat-kerkojne-shperndarjen-e-100-eurove-nga-qeveria

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës (SPSK) ka pyetur Ministine e Finacave Hekuran Murati pse ende nuk janë transferuar mjetet prej 100 euro për punëtorët e sektorit privat.

“Ministri Murati kishte deklaruar se do të formohet komisioni për verifikimin e aplikuesëve, dhe ne mendojmë që verifikimin le te bëhet për ata që kanë mungesën e te dhënave, por për ata që janë në rregull kjo vonesë po shkakton nervozizëm, andaj ju thërrasim që ata të cilët kanë bërë aplikimin në rregull të bëhet shpërndarja e mjeteve te cilat ju premtuan nga Qeveria”, thuhet në reakgimin e SPSPK-së

Me 21 prill 2022 u hap aplikimi për punëtorët e sektorit privat për marrjen e burnusit nga 100 euro ne bazë të vendimit të qeverisë së Kosovës me 12 prill 2022./21Media

The post Punëtorët privat kërkojnë shpërndarjen e 100 eurove nga Qeveria appeared first on .