Fahirje Hoti: Mendojmë me hap një restorant tradicional

33
fahirje-hoti:-mendojme-me-hap-nje-restorant-tradicional

Fahrije Hoti, themeluese e Kooperativës Bujqësore ‘Krushë’ është shpallur Evropiania e Vitit 2022’’ nga ana e Zyrës së Bashkimit Evropian.

E ftuar në programin e mëngjesit “Për Ditë të Mbarë” në Gazeta Press Fahrije Hoti tha se është ndjerë e lumtur dhe shumë krenare.

“Ka qenë ndjenjë e mirë që kam hyrë në garë në top 5”, tha ndër tjera Fahrija.

Duke folur për planet e reja të Kooperatives Bujqësore ‘Krushë’ është hapja e një restoranti tradicional.

“Mendojmë me hap një restorant tradicional për t’i angazhuar gratë”, shtoi Hoti./21Media

The post Fahirje Hoti: Mendojmë me hap një restorant tradicional appeared first on .