Arta kaqurrele vjen me flokë të drejta dhe duket kaq ndryshe

38
arta-kaqurrele-vjen-me-floke-te-drejta-dhe-duket-kaq-ndryshe

Arta Elezaj njihet për flokët e bukur me dredha.

Por, së fundmi ajo erdhi me një ndryshim.

Me fokët e drejta e të kapura ajo duket shumë më ndryshe.

Megjithëse të dyja modelet i shkojnë shumë duke qenë e bukur dhe tërheqëse./Gazeta Press/

The post Arta kaqurrele vjen me flokë të drejta dhe duket kaq ndryshe appeared first on Gazeta Press.