SOCIALE: 100 eurot e Qeverisë!

42
sociale:-100-eurot-e-qeverise!

Punëtorët e sektorit publik pritet t’i marrin 100 eurot e ndara nga qeveria me pagën e muajit prill, ndërsa punëtorët e sektorit publik tashmë kanë filluar të aplikojnë për të përfituar këto mjete. Profesorë të ekonomisë vlerësojnë 100 euro të ndara për punëtorët, pensionistet dhe studentët janë një ndihmë afatshkurtër dhe jo një zgjidhje afatgjate e problemeve të tyre. Ata kërkuan nga ekzekutivi ndryshimin e politikave fiskale, për uljen e akcizës për naftë dhe heqjen e TVSh-së në disa produkte./21Media

The post SOCIALE: 100 eurot e Qeverisë! appeared first on .