Pamje nga bora në Prishtinë

42
pamje-nga-bora-ne-prishtine

Bora nis ta mbulojë Prishtinën

Borë në prill po bie në kryeqytet dhe në shumë pjesë të vendit.

Bora vetëm sa ka nisur ta mbulojë Prishtinën.

Kohëve të fundit vendi ynë po përballet me mot të ndryshueshëm dhe kujtojmë se bora vije pas javës që lam pas me temperatura deri 20 gradë.

Pamje nga lagjja “Kodra e Timave” të Prishtinës, pranë QMF-së atje.