A po shtrenjtohen pemët dhe perimet?

271
a-po-shtrenjtohen-pemet-dhe-perimet?

Debati rreth rritjes së çmimeve nuk ka të ndalur. Në vazhdën e shtrenjtimeve të vazhdueshme kohëve të fundit janë përfshirë edhe pemët dhe perimet .(Përgatiti: Lirie Dibrani, kamera: Arlinda  Hoxha ) ./21Media

The post A po shtrenjtohen pemët dhe perimet? appeared first on .