Pritet shtrenjtim i ri i karburanteve!

42
pritet-shtrenjtim-i-ri-i-karburanteve!

Naftëtarët sugjerojnë që Qeveria të ndërhyjë në TVSH dhe në akcizë

Derisa qytetarët ankohen zëshëm për shtrenjtimin e derivateve të naftës naftëtarët nuk e përjashtojnë mundësinë që të ketë shtrenjtim të sërishëm. Sugjerojnë që për stabilizimin e gjendjes Qeveria të ndërhyjë në Tatimin e vlerës së shtuar dhe në akcizë./21Media

The post Pritet shtrenjtim i ri i karburanteve! appeared first on .