Biden: Po, e quajta gjenocid, sepse Putini po përpiqet të fshijë idenë për të ekzistuar ukrainasit

41
biden:-po,-e-quajta-gjenocid,-sepse-putini-po-perpiqet-te-fshije-idene-per-te-ekzistuar-ukrainasit

Biden i ka qëndruar prapa përshkrimit të gjenocidit të ofruar më herët në një fjalim në një fabrikë etanoli në Iowa.

“Po, e quajta gjenocid sepse është bërë gjithnjë e më e qartë se Putini thjesht po përpiqet të fshijë idenë për të qenë në gjendje të jesh ukrainas dhe provat po shtohen”, u tha Biden gazetarëve.

“Ne do t’i lëmë avokatët të vendosin ndërkombëtarisht nëse kualifikohet apo jo, por sigurisht që kështu më duket mua”, shtoi ai.

The post Biden: Po, e quajta gjenocid, sepse Putini po përpiqet të fshijë idenë për të ekzistuar ukrainasit appeared first on GazetaPress.