Këtë gjë Ilir Shaqiri nuk e kishte bërë kurrë!

37
kete-gje-ilir-shaqiri-nuk-e-kishte-bere-kurre!

Ilir Shaqiri prej vitesh balerin i njohur në Itali dhe Shqipëri u shpall fitues i Big Brother VIP.

Menjëherë pas kësaj nuk kanë të mbaruar bashkëpunimet e marketingut për të.

Së fundmi na kanë tërhequr vëmendjen disa foto të Ilirit realizuar nga fotografi i njohur Sonny K Elson, ku ai është duke pozuar, po po Iliri si një model i vërtetë.

Surprizues deri në detaj, Iliri fitoi zemrat e gjithë shqiptarëve e ndonse tani më jetën e tij e ka të lidhur mes Italisë dhe Shqipërisë.

The post Këtë gjë Ilir Shaqiri nuk e kishte bërë kurrë! appeared first on Gazeta Press.