Ky person po kërkohet nga policia, nëse e shihni diku thirrni në numrin 192

61
ky-person-po-kerkohet-nga-policia,-nese-e-shihni-diku-thirrni-ne-numrin-192

Edon Bytyqi nga Prizreni është shpallur në kërkim nga Policia e Kosovës, si i dyshuar për veprën penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge” nga neni 267 i KPK -së.

Kushdo që ka informacion për të le ta njoftojë Policinë e Kosovës.

Postimi i plotë i PK-së: