Qeveria me Komision për zgjedhjen e kryetarit dhe katër anëtarëve të Bordit të OShP-së

14
qeveria-me-komision-per-zgjedhjen-e-kryetarit-dhe-kater-anetareve-te-bordit-te-oshp-se

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e radhës ka marrë vendim për emërimin e Komisionit përzgjedhës për rekomandimin e kandidatëve për kryetar dhe katër anëtarë të Bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik (OShP).

Komisioni do të përbëhet nga: Alban Nevzati, Leonita Shabani, Isuf Zema, Armend Spahiu dhe Imer Shevelli.

The post Qeveria me Komision për zgjedhjen e kryetarit dhe katër anëtarëve të Bordit të OShP-së appeared first on Rahovec.net.