Abbott: Raportet me Kosovën janë të forta dhe nuk do të ndryshojnë

18
abbott:-raportet-me-kosoven-jane-te-forta-dhe-nuk-do-te-ndryshojne

Në një konferencë për medie, ai mirëpriti diskutime të tilla me deputetët e Kuvendit të Kosovës.

Ndërsa, kryetari i komisionit, Haki Abazi, tha se kanë diskutuar për shtimin e bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve.

Abbott tha se mirëpret diskutime të tilla me deputetët e Kuvendit të Kosovës.

Abazi, tha se me ambasadorin është diskutuar edhe për liberalizimi e vizave dhe për rolin që Mbretëria e Bashkuar mund luajë dhe si mund të ndikojë te ato vende që se kanë njohur pavarësinë.