Konventa e IV-të, suksesi është qëllimi yt

19
konventa-e-iv-te,-suksesi-eshte-qellimi-yt

Nxito rezervo vendin tënd, përfito nga çmimi me zbritje

Mundësia më e mirë, tani gjendet në dorën tuaj! A do ta shfrytëzoni?

Duke u bazuar në Konventat e kaluara, pjesëmarrës të shumtë nga vende të ndryshme, u mblodhën në një vend, duke pasur një qëllim: SUKSESIN në punën që bëjnë. Kjo konventë nuk është vetëm një organizim i rëndomtë, por, një MEGA EVENT, një biletë për ata që duan të jenë SUPER TË SUKSESSHËM në jetën dhe në biznesin e tyre. Një ENERGJI e paparë nga secili folës, e cila përcjellet deri tek secili pjesëmarrës – EMOCION I JASHTËZAKONSHËM!

Konventa u ofron gjithmonë pjesëmarrësve të trajnimit:

  • Trajnim;
  • Rrjetëzim;
  • Inspirim për të vazhduar tutje dhe transmeton fuqinë e transformimit të biznesit dhe zhvillimit personal e profesional të tyre.

Tani ju e keni radhën për të shfrytëzuar këtë mundësi. Të investoni në vetë përmirësimin tuaj dhe të mësoni nga persona të jashtëzakonshëm.

Bëhuni pjesë e kësaj konvente, duke e sfiduar veten për të zbuluar aftësitë dhe potencialin e pazbuluar që ndodhet brenda jush.

Rezervo vendin tënd në: suksesieshteqellimiyt.com apo 049 893 693 & 049 893 888

Kur: 23 Tetor 2021 | 09:00 – 19:00

Ku: Hotel Golden Imperial – Prishtinë

Tekst i sponsorizuar.

The post Konventa e IV-të, suksesi është qëllimi yt appeared first on .