Kika garon për kryetar të Pejës, nuk e di ku bashkohet Drini i Bardhë dhe Drini i Zi

97
kika-garon-per-kryetar-te-pejes,-nuk-e-di-ku-bashkohet-drini-i-bardhe-dhe-drini-i-zi

Në pyetjet paraprake, kandidati i LDK-së dhe ai i AAK-së ishin të saktë në përgjigjet e tyre, për dallim nga Kika.

“Në cilin qytet bashkohet Drini i Bardhë dhe Drini i Zi?”, pyeti gazetar.

“Po ia kaloj kryetarit”, ka thënë Kika.

Ndërsa i shpejtë ishte Rrustem Berisha i AAK-së ku tha “Kukës”.