Kurtit i reagon njëri nga personat që i përmendi: Nuk jam ekstremist, veçanërisht jo mercenar rus

104
kurtit-i-reagon-njeri-nga-personat-qe-i-permendi:-nuk-jam-ekstremist,-vecanerisht-jo-mercenar-rus

Tutje, ai në reagimin e tij thotë se nuk i ka ofenduar me gjestet e tij policinë dhe as nuk ka mbajtur fjalime nxitëse që do të çonin në tensionim të situatës.