E mitura gjen një kuletë me para në Gjilan, ia jep babait të saj për ta dorëzuar në polici

101
e-mitura-gjen-nje-kulete-me-para-ne-gjilan,-ia-jep-babait-te-saj-per-ta-dorezuar-ne-polici

Dje në stacionin policor në Gjilan, qytetari A. N. me banim në Gjilani ka dorëzuar një shumë të parave të gjetura, pronë e qytetarit N. S. i cili këtë shumë të parave e kishte humbur të premten.

Paratë i kishte gjetur vajza e A.N., (e mitur) dhe pas verifikimit në prani të policisë, i janë kthyer pronarit që i kishte humbur.

“Me këtë rast, Drejtoria Rajonale e Policisë, stacioni policor në Gjilan ka falënderuar vajzën e mitur dhe babain e saj për gjestin human dhe shembullor me rastin e dorëzimit të portofolit të gjetur”, thuhet në njoftimin e policisë.