Policët civil në Kosovë dënojnë shoferët që përdorin telefonin gjatë vozitjes

90
policet-civil-ne-kosove-denojne-shoferet-qe-perdorin-telefonin-gjate-vozitjes

Policia e Kosovës ka angazhuar zyrtarë të saj edhe në rroba civile.

Kjo do të shërbejë për të identifikuar dhe parandaluar vozitësit që përdorin telefonin gjatë ngasjes së veturës.

Përveç kësaj civilët do të ndëshkojnë këta shoferë.