Mbi 2 mijë gjoba për ata që nuk respektuan masat anti-Covid

102
mbi-2-mije-gjoba-per-ata-qe-nuk-respektuan-masat-anti-covid

Numër i lartë i gjobave po shqiptohen ndaj qytetarëve të cilët nuk po respektojnë masat antiCOVID-19.

Vetëm për një ditë, Policia e Kosovës ka shqiptuar gjoba ndaj 2 mijë e 48 qytetarëve. Kështu ka bërë të ditur policia nëpërmjet raportit 24 orësh.

Ndërkohë që në nga 30 gushti në vend janë masat e vendosura për luftimin dhe parandalimin e përhapjes së coronavirusit.