Seria e re BMW 2 mund të përmirësohet me komponentët M Performance

109
seria-e-re-bmw-2-mund-te-permiresohet-me-komponentet-m-performance

Investimi do t’i sigurojë BMW-së bateri të mjaftueshme, që e bëjnë atë një pjesë të domosdoshme të veturave elektrike.

Kompania gjermane e veturave është e bindur se me investimin, i cili është “i rëndë”, 23.8 miliardë dollarë, do të sigurojë bateri të mjaftueshme për të drejtuar veturat e saj elektrike, oferta e të cilave u zgjerua kohët e fundit me modelet iX dhe i4.

Rezultatet e shitjeve treguan se kërkesa për makina elektrike po rritet vazhdimisht, kështu që me paratë e lëna mënjanë në BMW ata përpiqen të shmangin mungesën e baterive për makinat e tyre, gjë që do të kishte një efekt negativ në sigurimin e pjesës së planifikuar të tortës së tregut në rritje.

Dihet se shuma më e madhe prej gati 24 miliardë dollarë do të shkojë në llogaritë e dy kompanive kineze.

Një pjesë e vogël do të përfundojë në llogaritë e Samsung dhe Northvolt AB, dhe menaxhmenti i BMW thotë se investimi i tyre i madh në bateri në kohën e elektrifikimit të përgjithshëm nuk duhet të befasojë askënd. /Njeshi/

The post Seria e re BMW 2 mund të përmirësohet me komponentët M Performance appeared first on Njeshi.