Hapet aplikimi për shtesat e fëmijëve dhe pagesën e lehonave

99
hapet-aplikimi-per-shtesat-e-femijeve-dhe-pagesen-e-lehonave

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, ka njoftuar se është hapur aplikimi për pagesat e lehonave dhe shtesat e fëmijëve.

Përmes një njoftimi ku janë dhënë edhe vegëzat që duhet të ndiqen, kjo ministri ka njoftuar se aplikimi është hapur.

Ndiqni vegzën përkatëse për të aplikuar:

➡ 170€ në muaj për nënat e reja (lehonat)

➡ 20€ në muaj për fëmijët e moshës 0-24 muaj.

Ministria tutje ka njoftuar se nga janari i vitit 2022 gradualisht do të shtohen grupmosha të tjera deri në moshën 16 vjeçare, për të cilat vlera e shtesës është 10 euro në muaj./21Media

The post Hapet aplikimi për shtesat e fëmijëve dhe pagesën e lehonave appeared first on .