Kurti telefonatë me Blinken: Aleanca jonë me SHBA-në është e palëkundur dhe miqësia jonë po bëhet më e fortë

99
kurti-telefonate-me-blinken:-aleanca-jone-me-shba-ne-eshte-e-palekundur-dhe-miqesia-jone-po-behet-me-e-forte

Në një shkrim në Twitter, Kurti ka thënë se është biseduar për pranimin e afganëve në Kosovë, duke shtuar se do t’iu ofrojë ambient të sigurt.

Tutje u shpreh se, aleanca mes Kosovës dhe Amerikës, është e palëkundur.

“Vlerësimi për mbështetjen dhe bashkëpunimin tonë. Kosova është e nderuar të ofrojë një mjedis të sigurt dhe të sigurt për qytetarët afganë gjatë tranzicionit të tyre. Aleanca jonë me SHBA është e palëkundur dhe miqësia jonë po bëhet më e fortë”, shkroi Kurti.