Kjo është familja e mrekullueshme e “Longarit”

32
kjo-eshte-familja-e-mrekullueshme-e-“longarit”

Ilir Prapashtica është aktori i njohur kosovar, fama e të cilit morri hov me serialin e parë në vend “Familja Moderne”.

Siç dihet, Prapashtica në këtë serial luante rolin e “Longarit”, në një bashkëveprim të jashtëzakonshëm me kolegun e tij Armond Morina.

Pas përfundimit të “Familjes Moderne”, aktorin e kemi parë të përfshirë në projekte të ndryshme, gjithmonë me natyrë komike, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, pak dihet dhe thuhet rreth jetës së tij private, në këtë fotografi, shihet aktori bashkë me të shoqen dhe tre fëmijët e tyre.

The post Kjo është familja e mrekullueshme e “Longarit” appeared first on Gazeta Press.