Land Rover ka prezantuar Defender V8 Bond Edition

190
land-rover-ka-prezantuar-defender-v8-bond-edition

Kompania britanike e veturave ka paraqitur një model të kufizuar numerikisht të Defender V8, i cili ka një “rol” në filmin e fundit për agjentin sekret britanik të pathyeshëm James Bond.

Frymëzuar nga modeli i përdorur në filmin e ri ‘No Time to Die’, premiera botërore e të cilit është caktuar për 8 tetor, Land Rover ka përgatitur një Defender V8 special për 300 klientë, të dominuar nga e zeza.

Prapa projektit, i cili u krijua për nder të agjentit sekret të pathyeshëm britanik James Bond, është divizioni SV i Land Rover (Automjete Speciale), dhe Defender, i cili drejton një motor 5 litra benzinë ​​V8, është montuar në rrota të zeza 22 inç.

I ndihmuar nga një kompresor mekanik, motori zhvillon 525 kuaj fuqi dhe ka 625 Nm çifte rrotulluese që shpërndahet në të dy akset përmes një transmetimi automatik me 8 shpejtësi, i cili është i mjaftueshëm që SUV të arrijë “qindra” në pak më shumë se pesë sekonda dhe të zhvillojë 240 km / orë.

Për ekskluzivitetin që vjen me Defender V8 Bond Edition, 122,748 euro (versioni 90 me një bosht më të shkurtër) duhet të lihen mënjanë, ose 125,828 euro për versionin 110 me një bosht më të gjatë. /Njeshi/

The post Land Rover ka prezantuar Defender V8 Bond Edition appeared first on Njeshi.