Luta i prerë nuk bëjmë koalicione me PDK-në dhe VV-në

174
luta-i-prere-nuk-bejme-koalicione-me-pdk-ne-dhe-vv-ne

“As me VV-në e as me PDK-në. Vetëm do ta përballojmë rundin e parë në zgjedhjet lokale”, theksoi Haziri.

Haziri theksoi se partitë e tjera e kanë gjetur formulën për ta mposhtur LDK-në.

Ajo, sipas tij, është duke nxitur përçarje në parti.

“Çdo parti dhe çdo rival i LDK-së e ka gjet rrugën se si me mund LDK-në. LDK-në e kanë mposht me LDK-në”, u shpreh Haziri në ATV.

Ky është një mësim që thotë se e kanë nxjerr.

“Duhet me i kalu inatet mes vete me kriju unitet. E po ashtu imunitet. Duhet të bëhemi bashkë me njëri-tjetrin”, deklaroi Haziri.