Haradinaj: Vitia është dashur të dorëhiqet, nuk fitohet Prishtina me duar në xhepa

183
haradinaj:-vitia-eshte-dashur-te-dorehiqet,-nuk-fitohet-prishtina-me-duar-ne-xhepa

“Problemi i pandemisë në e dimë se është një problem global, dhe nuk kisha dashtë me shfrytëzu fatkeqësinë e Kosovës në këtë rast, se kemi vdekshmëri të lartë ,kemi të infektuar shumë, por unë mendoj që Vitia ëshë dashur që në momentin që është emëruar kandidat më dhanë dorëheqje, dhe me iu përkushtu Prishtinës, sepse pandemia në një të ardhme kalon, ndërsa problemet e Prishtinës mbesin”, tha Haradinaj në Kanal10.

Haradinaj ka theksuar se nuk fitohet Prishtina me duar në xhepa.

Tutje, Haradinaj ka kërkuar nga kundërkandidatët e tij që të përballen në një debat televiziv.