Kompanitë prodhuese funksionojnë edhe në këtë kohë pandemie (Video)

153
kompanite-prodhuese-funksionojne-edhe-ne-kete-kohe-pandemie-(video)

Ankohen për lëndë të parë dhe telashet me energji elektrike

Edhe në këtë kohë pandemie, herë me masa kufizuese më të buta, herë më të rrepta, bizneset prodhuese janë në përpjekje të vazhdueshme që të funksionojnë pa u dorëzuar para vështirësive.Kësaj here, dy drejtues të kompanive prodhuese flasin për sprovat në këto kushte të rënda për biznes si dhe për masat e reja kufizuese kundër Covid- 19./21Media

The post Kompanitë prodhuese funksionojnë edhe në këtë kohë pandemie (Video) appeared first on .