Dardan Krivaqa po qëndron i vetëm në dhomë dhe nuk ka asnjë kontakt me të burgosurit e tjerë

157
dardan-krivaqa-po-qendron-i-vetem-ne-dhome-dhe-nuk-ka-asnje-kontakt-me-te-burgosurit-e-tjere

Shërbimi Korrektues i Kosovës, ka mohuar disa shkrime në media se “Dardan Krivaqa u rrah nga të burgosurit e tjerë në paraburgim”.

Pas këtij shkrimi të publikuar, Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se, personi në fjalë pas pranimit në BSL menjëherë i është nënshtruar fazës së karantinimit, ku po qëndron i vetëm në dhomë dhe nuk ka asnjë kontakt me të burgosurit e tjerë.

“Të gjithë të burgosurit trajtohen konform konventave ndërkombëtare, andaj  SHKK u  bën thirrje të gjitha mediave të kontaktojnë  SHKK-në, t`i verifikojnë informacionet dhe mos të bien pre e dezinforatave të tilla, të cila kanë për qëllim zbehjen e imazhit dhe mundin e stafit të SHKK-së”, thuhet në reagimin e tyre.