Vetëvendosje synon Fushë Kosovën me Enver Bajçincën

308
vetevendosje-synon-fushe-kosoven-me-enver-bajcincen

Në njoftimin e qendrës së Vetëvendosjes në Fushë Kosovë thuhet se Bajçinca është doktor i shkencave ekonomike, profesor universiteti dhe ekspert i angazhuar tek Autoriteti Rregullativ i Telekomunikacionit.

Madje, VV-ja ka publikuar edhe listën e kandidatëve për asamble komunale të Fushë Kosovës.

Postimi i plotë:

“Kandidati nga Lëvizja VETËVENDOSJE! për kryetar të Komunës së Fushë Kosovës është prof.Enver Bajçinca.
Enver Bajçinca është doktor i shkencave ekonomike, profesor universiteti dhe ekspert i angazhuar tek Autoriteti Rregullativ i Telekomunikacionit.

Lëvizja VETËVENDOSJE! tashmë ka edhe listën e kandidatëve për asamble komunale, listë e përbërë nga të rinj, gra e burra të profesioneve të ndryshme, të cilët do jenë zëri juaj përfaqësues:

1.Habib Mekolli
2.Durim Hajra
3.Eglantina Azemi
4.Doruntina Jashari
5.Blendrit Zogjani
6.Shpend Bardiqi
7.Blend Krasniqi
8.Vlonjat Hasani
9.Vjollca Breznica
10.Musli Ademi
11.Nuela Morina
12.Ardian Havolli
13.Rexhep Gojnovci
14.Driton Osmani
15.Hasime Kostanica
16.Kushtrim Mirena
17.Adem Breznica
18.Vanesa Shala
19.Shpresa Maloku
20.Ardian Gashi
21.Ridvan Godeni
22.Anda Slivova
23.Ragip Prebreza
24.Ibush Krasniqi
25.Edmond Krasniqi
26.Bleona Berisha
26.Edona Zeqiri Sllamniku
28.Fadil Prebreza
29.Durajet Krasniqi”.  /Rahovec.net/