Suzana e Shtupelit menaxhon një fermë! (Video)

169
suzana-e-shtupelit-menaxhon-nje-ferme!-(video)

Suzana Temaj nga Shtupeli menaxhon fermën me mbi 100 dhi

Blegtorja nga Shtupeli i Klinës, Suzana Temaj, kultivon mbi 100 dhi. Ajo makinën mjelëse e përdorë në të gjitha dhitë qumështore. Kështu ajo siguron qumështin, kosin, djathin e gjizën. Në këtë mënyrë ajo përveç që plotëson nevojat ushqimore të familjes, duke shitur qumështin dhe produktet e tij krijon edhe të ardhura financiare! (Teksti- Xheneta Veliu, kamera-Sahit Troshupa )./21Media

The post Suzana e Shtupelit menaxhon një fermë! (Video) appeared first on .