Shtohen ankesat për shkelje disiplinore të prokurorëve (Video)

296
shtohen-ankesat-per-shkelje-disiplinore-te-prokuroreve-(video)

Hoxha-Zhuja: Trend i rritjes së numrit të ankesave dhe kërkesave për fillimin e procedurave disiplinore

Në gjashtë mujorin e parë të vitit 2021 është rritur numri i ankesave dhe kërkesave për fillimin e procedurave disiplinore ndaj prokurorëve të shtetit, bëri të ditur Grupi për Studime Juridike dhe Politike. E transmetojmë deklaratën nga konferenca për media.

The post Shtohen ankesat për shkelje disiplinore të prokurorëve (Video) appeared first on .