Kuçi pas raportimeve për punësimin e motrës së Aliu: Merre pushtetin dhe punëso familjarët falas

299
kuci-pas-raportimeve-per-punesimin-e-motres-se-aliu:-merre-pushtetin-dhe-puneso-familjaret-falas

Suljota Aliu raportohet se është emëruar nga Ministri i Shëndetësisë në Këshillin e kësaj Ode.

Lidhur me këtë, zëdhënësja e PSD-së, Natyra Kuçi ka reaguar përmes një postimi në Facebook, ku përmbledh raportimet e medieve lidhur me punësimin e të afërmve të disa ministrave e deputetëve.

“Ofertë e jashtëzakonshme verore: merre pushtetin dhe punëso familjarët falas!“, shkruan ajo. /Rahovec.net/