Shkurte Rrustemi fermere nga Babaj i Bokës së Gjakovës(Video)

170
shkurte-rrustemi-fermere-nga-babaj-i-bokes-se-gjakoves(video)

Pa ndihmën e shtetit, por me produkte cilësore depërtoi në tregun e jashtëm

Shkurte Rrustemi, nga fshati Babaj i Bokës komuna e Gjakovës, është njëra ndër fermeret e rralla në Kosovë, e cila ka arritur suksese në bujqësi, falë entuziazmit dhe punës së saj, por jo edhe përkrahjes së pushtetit lokal, tek i cili jo një herë ka kërkuar mbështetje. Shkurta me punën cilësore të saj në kultivimin e turshive ka depërtuar edhe në tregun e jashtëm.(Teksti-kamera; Arlinda HOXHA)/21Media

The post Shkurte Rrustemi fermere nga Babaj i Bokës së Gjakovës(Video) appeared first on .