Ankohen fermerët e fshatit Plloqicë të Malishevës

150
ankohen-fermeret-e-fshatit-plloqice-te-malisheves

Bujqësa dhe blektoria janë burimi i vetëm i të ardhurave për familjen 15 anëtarshe Maloku nga fshati Plloqicë i Komunës së Malishevës.

Kryefamiljari, Shkumbin Maloku tregon për vështirësitë që po u shkakton mungesa e rrymës dhe ujit./21Media

Përgatiti: Antigona Buqani

The post Ankohen fermerët e fshatit Plloqicë të Malishevës appeared first on .