Learta bëhet identik si nëna e saj

338
learta-behet-identik-si-nena-e-saj

Learta Jakupi, për masnen e gjërë u bë e njohur edhe si reja e Shyhretes dhe tashmë ka një faqe mjaftë të percjellur në Instagram.

Njerëzit e kanë pëlqyer natyren dhe karakterin e Leartes, andaj e kanë ndjekur e vazhdojnë ta ndjekin në rrjete sociale.

Emri i saj morri jehonë kur ajo u lidh me të birin e këngëtares Shyhrete Behluli dhe që nga ajo kohë edhe e gjithë familja e Leartes u mediatizua.

Ndryshe, edhe nëna e saj ka një faqe mjaftë të populluar në Instagram.

Zonja Drita dhe Learta ngjajnë shumë me njëra tjetren, e edhe më tepër tani që Learta e ka bërë ngjyrën e flokëve identike si të ëmës.

The post Learta bëhet identik si nëna e saj appeared first on Gazeta Press.