Nissan Skyline GT-R R34 i rrallë që kushton afro një milion euro

164
nissan-skyline-gt-r-r34-i-rralle-qe-kushton-afro-nje-milion-euro

Ata që i duan veturat JDM, dinë të vlerësojnë Nissan Skyline GT-R R34 dhe një kopje e rrallë shitet për më shumë se 450 mijë dollarë në Japoni.

Në fotografi, ekziston në të vërtetë një model i rrallë V-Spec II Nur, një nga vetëm 1,003 kopje të prodhuara, nga të cilat 718 janë versione V-Spec II dhe kopjet e tjera i përkasin modelit edhe më të rrallë M-Spec.

Vetura ka një bllok motor të garave N1 të përforcuar, turbo karikues më të mëdhenj, një shenjë identifikimi të automjetit të artë, një pamje unike të brendshme, një pezullim të fortë dhe një kapak karboni me një hapje NACA.

E gjithë kjo është një recetë për një çmim të lartë, por kjo kopje është edhe më e vlefshme sepse nuk është regjistruar kurrë dhe as nuk është drejtuar kurrë në rrugë. Edhe mbrojtja e derës nuk është hequr, dhe ora tregon se ai ka përshkuar vetëm 10 kilometra.

Ata që ëndërrojnë në këtë shembull, ndoshta e shohin veturën e ëndrrave sepse është me të vërtetë perfekte.

Çmimi i kërkuar i veturës është më shumë se 450 mijë dollarë dhe ankandi përfundon të shtunën, 11 korrik. /Njeshi/

The post Nissan Skyline GT-R R34 i rrallë që kushton afro një milion euro appeared first on Njeshi.