Partia e vogël serbe i çon letër Orbanit: Tërhiqe njohjen e Kosovës

210
partia-e-vogel-serbe-i-con-leter-orbanit:-terhiqe-njohjen-e-kosoves

“Me qëllim të forcimit të raporteve ndërmjet Serbisë dhe Hungarisë, dhe me qëllim që ato të jenë në nivelin më të lartë të respektit dhe miqësisë, ne ju kërkojmë që të tërhiqni njohjen për Kosovën”, thuhet në një njoftim të lëshuar nga “Dveri” e Boshko Obradoviq, shkruan Nova.rs.

Nga kjo lëvizje politike në Serbi që s’ka ndonjë mbështetje popullore, është thënë se për ta më e rëndësishme do të ishte tërheqja e njohjes për Kosovën sesa lobimi për integrimin e Serbisë në BE.

Kjo kërkesë e “Dverit” vjen si rezultat i miqësisë së Viktor Orbanit me Aleksander Vuçiqin.