Ambasadori amerikan në Athinë jep detaje për takimin me Albin Kurtin

140
ambasadori-amerikan-ne-athine-jep-detaje-per-takimin-me-albin-kurtin

Pyatt ka shkruar se me kryeministrin Kurti ka pasur një diskutim të shkëlqyeshëm për avancimin e bashkëpunimit rajonal në energji, ekonomi e siguri.

“Takim i shkëlqyeshëm me kryeministrin Albin kurti në tryezën e rrumbullakët ekonomike në Greqi dhe diskutim për avancimin e qëllimeve tona të përbashkëta për bashkëpunimin rajonal në energji, ekonomi e siguri, duke u mbështetur në momentumin e vizitës së Nikos Dendias në Prishtinë, që e nënvizon rolin udhëheqës e stabilizues të Greqisë në rajon”, ka shkruar ambasadori amerikan.