Ridvan Berisha: Kurti dëshiron ta kapë mikrofonin e RTK-së derisa të jetë figurë publike

153
ridvan-berisha:-kurti-deshiron-ta-kape-mikrofonin-e-rtk-se-derisa-te-jete-figure-publike

Berisha, tha se ai ishte kryeredaktor dhe nuk ishte pjesë e këtij bordi por shtoi se e di mirë se si shkojnë gjërat brenda televizionit.

Ai shtoi se Kurti dëshiron të kapë mikrofonin e RTK’së dhe të shtrij propagandën, që më  pas të komunikoj më lehtë me publikun.

”Nuk po du me e paragjyku, por Vetëvendosje dhe Kurti e ka për objektiv të madh kapjen e mikrofonit të RTK’së, kapjen e propagandës për sa kohë, egoja e tij kryefokusohet te komunikimi me publikun, Pas luftës baca i ndjerë Adem Demaçi i patën mundësuar disa paraqitje publike në RTK,  ato janë zhdukur nuk e di për çfarë arsye. Kurti vuan nga retorika e komunikimit me publikun”, tha Berisha në kanal10.