Kryediplomatja suedeze: Prishtina dhe Beogradi të përparojnë në normalizimin e marrëdhënieve

166
kryediplomatja-suedeze:-prishtina-dhe-beogradi-te-perparojne-ne-normalizimin-e-marredhenieve

Në një postim në Twitter, Linde tha se takimi me Gërvallen ishte i shkëlqyeshëm.

“Rifillimi i dialogut midis Prishtinës dhe Beogradit është inkurajues. Të dyja palët duhet të angazhohen në mënyrë konstruktive për të avancuar normalizimin e marrëdhënieve”, ka shkruar Linde.